ΕΝΕΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΕΝΕΡΓΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΝΕΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΕΝΕΡΓΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Γονείς μην ξεχνάτε την ετήσια συνδρομή τον 5 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας.!

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΙΟΣ 2015

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους εκείνους που ήρθαν στην εκδήλωσή μας. Πρέπει να σημειώσουμε ότι και φέτος η συμμετοχή του κόσμου, ήταν συγκλονιστική. 

Πάνω από 600 άτομα, βρέθηκαν στον χώρο του αμφιθεάτρου και στο προαύλιο του σχολείου μας, για να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παιδιών μας. 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θέλει να ευχαριστήσει, και το ευχαριστώ είναι λίγο, όλους τους εθελοντές γονείς που βοήθησαν για να βγεί εις πέρας όλη αυτή η εκδήλωση. 

Παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Δάφνης κ. Σταυριανουδάκης Μιχαήλ, οι αντιδήμαρχοι, κ. Καρακώνης Δημήτριος, κ. Λιούτας Κωνσταντίνος, κα. Ελένη Λέκκα της Κοινωνικής προστασίας, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας, κα. Σκιαδοπούλου Γεωργία, η Γραμματέας της Ένωσης Γονέων Σοφία Απέργη, που παρόλο το φόρτο εργασίας, μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Η εκδήλωση τα είχε όλα, από το θεατρικό Μανταμ Σουσού, τα προγράμμα των καθηγητών που έτρεξαν όλη την χρονιά, χορευτικό μοντέρνου χορού απο τα κορίτσια του Συλλόγου μας, μέχρι και το δεύτερο μέρος με τα αναμνηστικά δώρα για την Γ΄Τάξη, με την Λαχειοφόρο, το απίστευτο χορευτικό των παιδιών μας με τους παραδοσιακούς χορούς,και βέβαια όλο το πανηγήρι που στήθηκε με αγάπη απο τον Σύλλογο Γονέων με το ψήσιμο πάνω απο 720 σουβλάκια , δηλαδή 68 κιλά κρέας που μοιράστηκε με αναψυκτικά στους παρευρισκωμένους, προσφορά του Συλλόγου μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον διευθυντή μας κ. Τζόκα Ηρακλή, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά που έχει κάνει ο Σύλλογος σε αυτό το Γυμνάσιο.

Επίσης το Κρεοπωλείο "Τσούτσουρας" για τα πολύ καλά σουβλάκια, το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης για την διάθεση δωροεπιταγής για τον Σύλλογο και τέλος τα μαγαζιά της περιοχής μας που μας έδωσαν τα δώρα για την Λαχειοφόρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου