ΕΝΕΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΕΝΕΡΓΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΝΕΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΕΝΕΡΓΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Γονείς μην ξεχνάτε την ετήσια συνδρομή τον 5 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας.!

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ (2012)Με την συμμετοχή των 2/3 των μαθητών του σχολείου μας, σπάζοντας το κατεστημένο και τα στερεότυπα, γιορτάστηκε με μεγάλη λαμπρότητα η επέτειος της απελευθέρωσης του γένους.
Το πρόγραμμα της γιορτής χωρίστηκε σε δύο μέρη.
Στο πρώτο μέρος αποτυπώθηκαν από μαθητές τα γεγονότα της επαναστάσεως και παράλληλα με την χορωδία μας και το οπτικοακουστικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε , μας συνεπήρε νοερά την εποχή εκείνη.
Το δεύτερο μέρος της γιορτής ήταν ένα μουσικοχορευτικό σεργιάνι στο δημοτικό τραγούδι, αφιερωμένο αυτήν την φορά στην μεγάλη μας Δόμνα Σαμίου που απεβίωσε πρόσφατα.
Τα παιδιά με την ψυχή τους χόρεψαν , από Τσάμικο, Καλαματιανό, Χασάπικο, Συρτό, κλείνοντας με Ικαριώτικο χορό που χόρεψαν όλα τα παιδιά σε όλο το Αμφιθέατρο ξεσηκώνοντας όλους τους παρευρισκομένους.
Τέλος ο Γυμνασιάρχης μας κ. Ηρακλής Τζόκας μοίρασε στα κορίτσια του χορευτικού και της χορωδίας, απο την καρδιά του, από ένα τριαντάφυλλο σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης για αυτό που παρουσιάσανε.
Οι αφανείς ήρωες της γιορτής που με μεράκι και ψυχή επιμελήθηκαν ήταν οι καθηγητές μας:
η κα. Μπρούστη Έλενα, η κα. Παθιακάκη Ειρήνη, ο  κος Ηρακλής Τζοκας, ο  κος Ταταράκης Ιάκωβος, η κα. Πετροπούλου Αικατερίνη, ο κος Σταυρόπουλος Βασίλειος, ο  κος Γιαμαλάκη Νικόλαος.


Ευχαριστούμε παιδιά που μας κάνετε να ελπίζουμε!!